Статьи и обзоры об оборудовании для механизации сварочных работ
Життєдіяльність сучасних міст вимагає особливого ставлення до трас, що забезпечують жителів водою. Електроди МГМ-50К дозволяють уникнути відключення і проводити зварювання труб наповнених водою

Зварювання труб наповнених водою – Електроди МГМ50К

Життєдіяльність сучасних міст вимагає особливого ставлення до трас, що забезпечують жителів водою. Не багато хто можуть уявити складність і багаторівневість схеми трубопроводів на території мегаполісів і селищ міського типу. Але можна однозначно сказати, що безперебійна робота водопроводу є одним з архі пріоритетних завдань служб управління комунальних господарств.

У зв'язку з вище сказаним, своєчасний ремонт і оперативне відновлення аварійних ділянок трубопроводів з водою стає ключовим питанням. Нікому не хочеться відключати квартали або мікрорайони міста від води, але це часто доводиться робити при виконанні зварювальних робіт на трубах, що поставляють воду.

Однак існує можливість уникнути відключення і проводити зварювання труб наповнених водою. Одним з основних матеріалів, що дозволяють проводити подібні операції, є електроди МГМ-50К.

МГМ-50К розроблені за технологією компанії Lincoln Electric спеціально для виконання зварювання на трубах з водою під тиском. Детальніше ознайомитися з характеристиками електродів МГМ-50К можна на окремій сторінці сайту «Індустріальне Обладнання» (тут >>>).

Електроди цієї марки добре зарекомендували себе у роботі. Якість металу, що наплавлюється, міцність і ударна в'язкість зварного шва дозволяють використовувати МГМ-50К не тільки у місцях з підвищеною вологістю або протіканням води, але і на найвідповідальніших ділянках зварювальних процесів у промислових масштабах.

Для замовлення електродів МГМ-50К відправте запит, і співробітник компанії «Індустріальне обладнання» з Вами обов'язково зв'яжеться:

Обладнання для механізації для зварювальних робіт
ТОВ "Індустріальне обладнання"

 ✎ 
Дата останньої зміни: 02 11 2018 р.
Huawei - автоматизация сварочных работ
© Developed by CommerceLab